כן! איטס ויגן נמצאת גם באתר של Vegan Place, שמאפשר לבצע הזמנות במשלוח לכל חלקי הארץ.
הבהרה: איטס ויגן שלנו הוא עסק קטן במעמד של עוסק פטור, זה אומר שהמחירים שלנו כאן באתר הם ללא מע"מ. אך Vegan Place הוא במעמד של עוסק מורשה וההזמנה במשלוח היא דרכם, כך שלמחירי המוצרים שלנו באתר שלהם מתווסף מע"מ, כמתחייב בחוק.
תודה רבה על ההזמנה! בתכל'ס היא מוכנה לאיסוף ברגע שביצעת אותה, כי האתר מסונכרן במדויק עם המלאי הקיים אצלי בפועל. כל מה שנותר לך לעשות עכשיו הוא ליצור איתי קשר בהודעה בוואטסאפ (054-5257949) ולתאם איתי יום ושעה שנוחים לך ולי לביצוע האיסוף. הכתובת היא: איכילוב 6, פתח-תקווה. לאחר שנתאם מועד שבו אני מעדכן שאני אכן אהיה בבית - כל מה שנשאר לך לעשות הוא לעדכן אותי מתי וייז אומר שתגיע/י ואני כבר אמתין למטה עם ההזמנה. (אני תימני קירח ברחוב של מלא ספרים ומעצבי שיער, אי אפשר לפספס...)
לא! אנחנו לא מוסיפים חומרים משמרים לאף אחד ממוצרינו. ביחס לתוצאה המושחתת שאנחנו מספקים - אנחנו למעשה גאים ברשימת הרכיבים והערכים של מוצרינו וממליצים להיכנס אל כל עמוד מוצר ולקרוא את פירוט הרכיבים והערכים שלו. בנוסף, אצלנו המושג "תבלינים" ברכיבים מתכוון לתבלינים צמחיים בלבד, בלי סימוני E מסתוריים ומלחיצים ושאר חומרים תעשייתיים. נטו תבלינים צמחיים איכותיים.
היי, קורה שצצים עניינים אישיים שאינם בשליטתנו ותוכניות משתנות, מובן לגמרי!
הנה מה שקורה עם הזמנה שכבר בוצעה באתר אך מאיזושהי סיבה לא נאספה בפועל:
- הזמנה שכבר שולמה (אשראי/ביט/פייבוקס): ההזמנה שמורה לך למשך חודש לטובת מציאת מספיק זמן לתיאום איסוף עצמי. במידה שעבר חודש וההזמנה עדיין לא נאספה - היא תבוטל ואנו נשלח לך קוד קופון אישי על סך התשלום שביצעת, למימוש הזמנה חדשה באתר. הקופון יהיה תקף עבורך למשך שנתיים.
- הזמנה שעדיין לא שולמה: ההזמנה משוריינת לך למשך 7 ימי עסקים מיום ביצוע ההזמנה, לטובת הסדר תשלום. אם עדיין לא הוסדר התשלום לאחר 7 ימי עסקים - לא קרה כלום, ההזמנה תבוטל ונשלח לך הודעה על כך ובשמחה ניתן יהיה לבצע הזמנה חדשה כשיתאים לך.
המוצרים מסופקים כשהם קפואים ואטומים באריזת וואקום, משתי סיבות עיקריות:
המוצרים מבוססים חלבון חיטה, שפשוט מסתדר נהדר עם הקפאה לזמן ממושך. שילוב ההקפאה ואריזות הוואקום מעניקים תוחלת חיים ארוכה למוצרים, בסדר גודל של חודשים קדימה, ללא תוספת חומרים משמרים.
יתרון נוסף להקפאה הוא היכולת שלי להיערך עם מלאי מגוון, שיתן מענה מיידי להזמנות הנכנסות.
לטובת מיקסום החוויה שלכם עם המוצרים, הנה קצת "הוראות הפעלה" עדכניות על כלל המוצרים שלנו:
1. יש להביא את המוצרים להפשרה מלאה כשהם עדיין בוואקום. הפשרה במשך כשעה וחצי בטמפרטורת החדר או 5-6 שעות במקרר. אין להפשיר במיקרוגל.
2. סטייק: צלייה על המנגל/גריל או טיגון על מחבת משני הצדדים, עד להשחמה חלקית. אם בתנור - אז רק לכמה דקות. כדאי להימנע מצליית יתר, כדי לא לייבש את עסיסיות הסטייק.
3. אסאדו מפורק / שווארמה / אתונה / ניו דלהי / לונדון: צריכים "סגירה" של מספר דקות על מחבת. כיף גם לעבות עם עוד עניינים כמובן, בצל, פטריות, ירקות אהובים. פחות מומלצת הוספה לנוזלים דלילים מאוד, כמו מרק וכדו', אלא שמן או רטבים סמיכים יחסית.
4. דבלין / ניו אורלינס / פירנצה / פריז / פילה דג: מתאימים לסגירה על מחבת, בדיוק כמו המוצרים בסעיף הקודם, רק שכאן מדובר בנתחים גדולים יותר, שמתאימים מאוד גם לבישול ברוטב סמיך. אגב 1 : הדבלין מושלם לחמין. אגב 2 : אם מתחשק לכם את הנתחים הגדולים של המוצרים בסעיף זה בסטייל אסאדו מפורק - תוכלו בקלות לאחר ההפשרה לקרוע אותם לאורכם בידיים, בכיוון הסיבים ולפרק אותם!
5. נקניקים / רוסטביף: מוכנים לאכילה כמו שהם, כמובן. אם מתחשק לכם אותם חמים - ניתן בהחלט גם להקפיץ על מחבת או פלנצ'ה, או לצרף למאפים בתנור, בורקסים, פיצה, טוסט, הכל הולך.
6. בודפשט: התחלת הכנת מרק הגולאש או החמין או הקדירה כפי שאתם אוהבים, עם הירקות, הנוזלים והתבלינים, מביאים לרתיחה ואז פשוט זורקים פנימה את הנתחים, מערבבים, מכסים, מנמיכים קצת להבה ומבשלים ארוכות, לפחות שעתיים, כמו כל תבשיל קדירה טוב וכמובן שאפשר עם חמין בכיף כל הלילה.
7. שיפוד: צלייה על המנגל או הקפצה על המחבת עד לחריכה חלקית. מומלץ להימנע מצליית יתר וייבוש, על מנת לשמר את עסיסיות הנתחים.
בכל שאלה או התלבטות - בבקשה אל תהססו ליצור קשר, אנחנו רוצים שהחוויה שלכם תהיה טעימה ונעימה.